Sint Anna Oudenbosch

in ontwikkeling

Sint Anna Oudenbosch

Wil jij heerlijk wonen in het centrum van Oudenbosch aan de voet van de Basiliek? Dan is dit je kans! Het Sint Anna gebied aan de voet van de Basiliek in het centrum van Oudenbosch wordt namelijk herontwikkeld. In totaal worden er circa 50 woningen en appartementen gerealiseerd. De bestaande voorbouw, beter bekend als Het Pensionaat, en de muziekschool zullen worden getransformeerd naar appartementen en 2 stadswoningen.

Het entreegebouw van het voormalige gemeentehuis en de lange vleugel aan de St. Annastraat zullen worden gesloopt om ruimte te maken voor groen, nieuwbouwwoningen en appartementen. Aan de Markt nieuwbouw appartementen en aan de St. Annastraat en het Doelpad grondgebonden (eengezins)woningen. De Kapel van St. Anna blijft behouden en wordt door de gemeente Halderberge herontwikkeld voor maatschappelijke functies, waaronder bijvoorbeeld de heemkunde en het toeristisch informatie punt. Het gehele gebied zal een mooie parkachtige inrichting krijgen.

We zijn nog volop in ontwikkeling. Schrijf je in. Zo wordt je als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen.

Alvast bedankt voor je input!

Vul de vragenlijst in!

Wat wil je nog meer?

Centraal gelegen in Oudenbosch

Sint Anna Oudenbosch bevindt zich midden in het gezellige centrum van Oudenbosch. De woningen en appartementen komen te liggen aan de voet van de Basiliek. Winkels en voorzieningen zoals het station maken van het gebied een ideale locatie voor wonen, werken en uitgaan. Vanaf je nieuwe thuis rijd je binnen no-time op de snelweg A17 en A58, waarna je alle kanten op kunt. Zo ben je met circa 15 minuten in Roosendaal of Breda. Centraal en sfeervol wonen op Sint Anna Oudenbosch, hier zit je helemaal goed!

Nadere projectinformatie zoals plattegronden en prijsindicaties volgen. De eerste voorlopige schetsen kun je al zien op deze website. Op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in!

Blijf op de hoogte!

Het gaat hier om een voorlopig ontwerp van de woningen.

Impressies

Sint Anna Oudenbosch

Voorlopige planning

Q1 2024

Start verkoop

Q3 2024

Start bouw

Sint Anna Oudenbosch is een ontwikkeling van:

Aannemersbedrijf Van Agtmaal Oudenbosch