Sint Anna Oudenbosch

in ontwikkeling

Sint Anna Oudenbosch

Wil jij heerlijk wonen in het centrum van Oudenbosch aan de voet van de Basiliek? Dan is dit je kans! Het Sint Anna gebied aan de voet van de Basiliek in het centrum van Oudenbosch wordt namelijk herontwikkeld. In totaal worden er circa 50 woningen en appartementen gerealiseerd. De bestaande voorbouw, beter bekend als Het Pensionaat, en de muziekschool zullen worden getransformeerd naar appartementen en 1 stadswoning.

Het entreegebouw van het voormalige gemeentehuis en de lange vleugel aan de St. Annastraat zullen worden gesloopt om ruimte te maken voor groen, nieuwbouwwoningen en appartementen. Aan de Markt nieuwbouw appartementen en aan de St. Annastraat en het Doelpad grondgebonden (eengezins)woningen. De Kapel van St. Anna blijft behouden en wordt door de gemeente Halderberge herontwikkeld voor maatschappelijke functies, waaronder bijvoorbeeld de heemkunde en het toeristisch informatie punt. Het gehele gebied zal een mooie parkachtige inrichting krijgen.

We zijn nog volop in ontwikkeling. Dit is dus dé kans om mee te denken over de precieze invulling. Schrijf je in. Zo wordt je als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen en kunnen wij je wensen meenemen.

Alvast bedankt voor je input!

Vul de vragenlijst in!

Wat wil je nog meer?

Centraal gelegen in Oudenbosch

Sint Anna Oudenbosch bevindt zich midden in het gezellige centrum van Oudenbosch. De woningen en appartementen komen te liggen aan de voet van de Basiliek. Winkels en voorzieningen zoals het station maken van het gebied een ideale locatie voor wonen, werken en uitgaan. Vanaf je nieuwe thuis rijd je binnen no-time op de snelweg A17 en A58, waarna je alle kanten op kunt. Zo ben je met circa 15 minuten in Roosendaal of Breda. Centraal en sfeervol wonen op Sint Anna Oudenbosch, hier zit je helemaal goed!

Nadere projectinformatie zoals schetsen, ontwerpen en prijsindicaties volgen. Op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in!

Blijf op de hoogte!

helemaal wonen naar jouw wens?

Denk met ons mee!

Jouw input wordt gebruikt om de woningen en appartementen zo goed mogelijk af te stemmen op jouw wensen. Als beloning houden we jou als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Wanneer de woningen in verkoop gaan, heb jij de eerste keus.

Sint Anna Oudenbosch

Sint Anna Oudenbosch is een ontwikkeling van:

Aannemersbedrijf Van Agtmaal Oudenbosch