Informatiebijeenkomst St. Anna 4 oktober

23-09-2022

Overige berichtenOp dinsdag 4 oktober organiseert de gemeente Halderberge in samenwerking met Aannemersbedrijf Van Agtmaal van 19.30 tot 21.30 uur een informatiebijeenkomst in Fidei et Arti, Pastoor Hellemonsstraat 1 in Oudenbosch. Tijdens deze bijeenkomst geven we een toelichting op het ontwerp bestemmingsplan Sint Anna. We laten ook het ontwerp bouwplan van de woningen aan u zien. Het ontwerp bestemmingsplan ligt vanaf 21 september ter inzage. Tijdens de informatieavond geven we meer uitleg over de herinrichting van de parkeerplaatsen rondom dit gebied.

Tijdens deze inloopavond worden op panelen met duidelijke kaarten en toelichtende tekst de plannen gepresenteerd. We hebben die avond extra aandacht voor de herinrichting van de parkeerplaatsen rondom Sint Anna. Dit wordt gedaan door de gemeente, samen met SOAB. SOAB is een verkeerskundig bureau dat het parkeeronderzoek heeft opgesteld voor het gebied met metingen en berekeningen.


U bent van harte welkom om tussen 19.30 tot 21.30 uur rond te lopen. Er zijn medewerkers van Van Agtmaal, SOAB en de gemeente aanwezig om een toelichting hierop te geven.


Waarom wordt u uitgenodigd?
De plannen die gepresenteerd worden, gaan over uw woonomgeving. In de bijeenkomst krijgt u meer informatie en is er gelegenheid om vragen te stellen en een reactie te geven.

Praktische informatie
Hieronder hebben we voor u nog een keerde belangrijkste zaken opgesomd:

• Datum: dinsdag 4 oktober 2022

• Inloop tussen 19.30 tot 21.30 uur

• Waar: Fidei et Arti, Pastoor Hellemonsstraat 1 in Oudenbosch


We hopen u graag te zien op dinsdag 4 oktober.

De gemeente Halderberge